Kisah cinta di Naminara...

Post kali ini nak mengabadikan kenangan manis bersama isteri tersayang di Pulau Nami Korea. Kembara winter kali ini adalah antara yang terindah kerana suhu tidak berapa sejuk semasa ke pulau nami dan dapat rasa salji turun. So dapat lah fefiling winter sonata...

masa bertolak dari Seoul takda salji lagi...tapi bila sampai di Gapyeong dah nampak salji di atas jalan...



dan bila sampai di Pulau Nami, salji turun dengan galaknya dari langit...wife berasa sangat happy dan terharu +jakun dengan kehadiran salji... yang pakai earmuff tu adik saya merangkap photographer.



kemunculan salji di Nami tidak kami sia-siakan...kami pun berposing sakan sambil bermadu kasih bagai nak rak....muahhh



membunyikan loceng cinta di Nami



weweettttt



inilah spot wajib untuk bergambar di Nami...




yang ni diambil menggunakan i-phone 6


Terima kasih kerana sudi baca kisah kali ini...akhir kata dari saya,  bawalah isteri anda ke sini...pasti anda akan disayangi oleh isteri anda ketat-ketat...









11 comments:

  1. Assalamualaikum En Firdaus,
    Boleh tak bantu saya nak sediakan itenari utk ke Seoul Dan Busan.

    Boleh email personally kalau sudi bantu.
    Ameliarozana.ghazali@gmail.com

    Didahului dengan ucapan terima kasih.

    ReplyDelete
  2. U ada buat pakej ke korea take?

    ReplyDelete
  3. U ada buat pakej ke korea take?

    ReplyDelete
  4. Sy tak pernah bersalji salji penasaran.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah trip ke 2 saya ke korea tahun lepas dapat rasa salji jugak kat pulau nami..

    ReplyDelete
  6. Salam Bro, Sy Hafiz nak Tanya bro kalau travel ke korea this coming 17 sept - 22 sept, cuaca dia macam mana yer? tngok forecast dalam 26-28 degree. Tapi betul ker? Maksudnya pakai sweater biasa dah cukup atau disaran kan pakai winter coat? tq

    ReplyDelete